Protectia datelor

Confidenţialitatea Şi Protecţia Datelor Dumneavoastră

STARTUP-EURO.RO se angajează la cele mai înalte standarde de protecţie a datelor dumneavoastră. Dacă informaţiile de mai jos nu răspund la întrebările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la datele din pagina de Contact.

 1. Folosim doar în avantajul dumneavoastră

Vom folosi datele dumneavoastră doar cele transmise de dumneavoastra, prin completarea si transmiterea de catre d-voastra a formularului de contact de pe site-ul nostru fonduri-euro.ro si doar in scopul pentru care au fost transmise, adica oferirea de consultanta financiara si economica pentru accesarea de fonduri europene. Aceste informatii sunt necesare pentru a putea lua legatura cu d-voastra in transmiterea raspunsului nostru sau pentru informarea de noi sesiuni/programe/anunturi.

 1. Asigurăm cea mai înaltă protecţie

Vom proteja datele dumneavoastră ca şi cum ar fi ale noastre, la cele mai înalte standarde disponibile.

 1. Dumneavoastră decideţi ce se întâmplă cu datele

Recunoaştem că sunteţi singurul titular al datelor dumneavoastră şi vă vom răspunde întotdeauna direct la orice întrebare privind acestea.

 1. Fără spam

Nu vă vom trimite spam şi nu vom da datele dumneavoastră nimănui pentru a vă trimite spam.

 1. Vom înţelege când nu mai doriţi să colaborăm

Dacă renunţaţi să primiţi comunicări de la noi, vom şterge datele dumneavoastră dupa un interval de timp, fără o intervenţie suplimentară din partea dumneavoastră. Nu vom reţine date pe care nu mai doriţi să le folosim.

Toate informaţiile relevante

In momentul în care vă confirmaţi consimţământul de a primi informaţii din partea noastră puteţi opta să vă abonaţi la informatii referitoare la alte tipuri de finantari europene, guvernamentale etc. Aceasta este o opţiune, nu o obligaţie. Vă respectăm decizia 100%.

În textele următoare regăsiţi explicaţii detaliate, în care vă explicăm de ce vă solicităm anumite date şi ce anume facem cu acestea.

Nume si informatii de contact

Cum folosim numele şi informaţiile de contact De ce?
Pentru a putea lua legatura cu dumneavoastra Dumneavoastra completati unul din formularele de pe siteul nostru pentru a lua legatura cu un consultant specializat in fonduri nerambursabile. In situatia in care nu faceti acest lucru, noi nu avem nici o modalitate de a lua legatura cu dumneavoastra.
Pentru a vă trimite informaţii prin e-mail, SMS cu privire la surse de finantare pentru afacerea dumneavoastra. Pentru a vă ţine la curent cu activitatea noastră. Trimitem doar informaţii pentru care am primit acceptul dumneavoastră.
Prevenirea fraudelor şi detectarea acestora. Pentru a preveni şi detecta fraudele care vă vizează atât pe dumneavoastră, cât şi pe noi: cazuri nefericite, însă este absolut necesar.
Pentru a putea vizualiza ofertele STARTUP-EURO.RO în timp ce navigaţi pe internet. Pentru a putea vedea ultimele noutăţi şi promoţii adăugate în oferta noastră comercială.
Pentru a fi la curent cu preferinţele dumneavoastră şi ale altor clienţi. Pentru a vă oferi exact lucrurile pe care le aşteptaţi şi pentru a fi cu un pas înaintea competiţiei.

 

Nu sunteţi obligat să ne furnizaţi datele dumneavoastră cu caracter personal, însă dacă nu faceţi acest lucru este posibil să nu beneficiaţi de cea mai bună experienţă online. Este exclusiv decizia dumneavoastră şi o respectăm.

Durata procesării datelor cu caracter personal:

Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp sunteti interest/a de serviciile noastre, pentru timpul necesar onorării comenzilor plasate de dumneavoastră sau, în cazul în care contactaţi departamentul relaţii cu clienţii, pentru intervalul necesar procesării cererilor dumneavoastră.

Datele care sunt solicitate de către autorităţile române pot fi păstrate, pentru respectarea obligaţiilor legale în relaţie cu compania noastră.

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi o mulţime de drepturi:

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină).
 2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi accesa datele dumneavoastra transmitand o solicitare scrisa la adresa: office@startup-euro.ro
 3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi solicita corectareainformaţiilor eronate transmitand o solicitare scrisa la adresa: office@startup-euro.ro
 4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră,de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal,în anumite circumstanţe. Puteţi solicitaştergerea datelor dumneavoastră transmitand o solicitare scrisa la adresa: office@startup-euro.ro
 5. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii, transmitand o solicitare scrisa la adresa: office@startup-euro.ro
 6. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal Autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

Dacă ne-aţi confirmat acordul, vă vom trimite mesaje de marketing prin e-mail, SMS, telefon, pentru a ne asigura că dorinţele dumneavoastră sunt respectate şi sunteţi la curent cu toate noutăţile şi ofertele noastre.

Cum puteţi opri recepţionarea mesajelor de marketing din partea STARTUP-EURO.RO:

– contactând echipa noastră de asistenţă clienţi la numărul de telefon: 0722-800.313.

– trimiţând un e-mail la adresa office@startup-euro.roprecizând cerinţele dumneavoastră;

———

Vezi si:

Termeni si conditii

Politica de confidentialitate