Termeni si Conditii

T&C – TERMENI SI CONDITII. CONFIDENTIALITATE

T&C – TERMENI SI CONDITII. CONFIDENTIALITATE UTILIZARE SITE

Termeni si condiții generale de utilizare a site-ului Startup-Euro.ro. Politica de Confidentialitate

1 Informatii despre site

Startup-Euro.ro este un portal web de stiri online cu informatii, consultanta si analize ale redactiei proprii si alte informatii preluate de la terti.

2 Proprietatea Intelectuala

2.1 Analizele, articolele, informatiile, ofertele realizate de catre Echipa Startup-Euro.ro, sunt proprietatea Startup-Euro.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la „Adaugare comentariu” devin proprietatea Startup-Euro.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Startup-Euro.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identificate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

2.2. Puteti utiliza continutul Startup-Euro.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Startup-Euro.ro: a. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Startup-Euro.ro asupra continutului; b. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra; c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.3. Este interzisa orice utilizare a continutului Startup-Euro.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email office@startup-euro.ro

2.4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul Startup-Euro.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la office[at]startup-euro.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor Startup-Euro.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

3 Suspendarea accesului Startup-Euro.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4 Schimbari ale site-ului Startup-Euro.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Startup-Euro.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5 Inregistrare, parole si responsabilitati Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Startup-Euro.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

6 Viata privata

6.1 Informatii generale Startup-Euro.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site.

6.2 Ce informatii colectam Startup-Euro.ro colecteaza informatii de la utilizatorii sai doarprintr-o singura metoda – direct de la utilizator, adica doar ceea ce ne transmiteti d-voastra prin intermediul formularelor de contact de pe site sau prin intermediul emailurilor transmise. Informatiile furnizate direct de catre utilizatorii site-ului startup-euro.ro pot fi: numele, numar telefon, adresa email, nume firma, adresa, etc. Aceste infromatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terta parte. Atunci cand vizitati site-ul startup-euro.ro, nu inregistram nici adresa dvs. IP, nici ora vizitei dvs., nici locul de unde ati intrat in siteurile noastre. Cookie-uri: Startup-Euro.ro nu foloseste cookie-uri

6.3. Cum protejam informatiile colectate de la dvs. Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Startup-Euro.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. acestea sunt prelucrate doar de catre angajatii autorizati si contractorii/partenerii ce au calitatea de persoane imputernicite, carora aceste date le sunt necesare pentru prelucrare si formulare raspuns. Va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

6.4. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs. Startup-Euro.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti. In acelasi timp insa, Startup-Euro.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Startup-Euro.ro. In concluzie, atunci cand accesati siteurile Startup-Euro.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar site-ului Startup-Euro.ro si angajatilor/colaboratorilor.partenerilor autorizati.

6.5. Mesaje comerciale nesolicitate Startup-Euro.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam).

7 Publicitatea si continutul furnizat de alte parti Anumite parti ale continutului publicat pe Startup-Euro.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Startup-Euro.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Startup-Euro.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Startup-Euro.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Startup-Euro.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

8 Continutul furnizat de Startup-Euro.ro Pentru completarea demersului de informare și sprijinire a comunității antreprenoriale, Startup-Euro.ro poate găzdui conținut de specialitate, publicat sub formă de articole, ghiduri sau tutoriale, etc.

9 Aprobarea comentariilor Startup-Euro.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Startup-Euro.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma Startup-Euro.ro, daca acestea nu sunt aprobate de catre unul dintre membrii Startup-Euro.ro. De asemenea utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii Startup-Euro.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Startup-Euro.ro, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

10 Modificarea prezentelor Termeni si Conditii Startup-Euro.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati.

11 Legea guvernanta Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti de la sediul Startup-Euro.ro.​  

Vezi si:

Politica de Confidentialitate

Protectia Datelor